Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΠΗ

 Τους παραγωγούς κηπευτικών στον Φαλασαρνιώτικο κάμπο επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι  περιφερειακοί σύμβουλοι Πόπη Καπετανάκη και Αντώνης Παρτσαλάκης, του συνδυασμού "Κρήτη η ζωή μας" του κ. Αρναουτάκη. Συνομίλησαν και με τις τρεις ομάδες παραγωγών, επισκέφτηκαν τα συσκευαστήρια της περιοχής και άκουσαν τα προβλήματα απο τους υπεύθυνους Παντελή Τσατσαρωνάκη και Φανούρη Τερεζάκη. 
- Η περιοχή μας πρέπει να εκπροσωπηθεί στο επόμενο Δ.Σ της Περιφέρειας, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ειδικά όσοι ψηφίζουν κ. Αρναουτάκη, μιας και είναι επικρατέστερος για νίκη απο την πρώτη Κυριακή. Οι Κισαμίτες ειδικά υποστηρικτές του συνδυασμού, πρέπει να δώσουν δυο ψήφους υποχρεωτικά στον Αντώνη και την Πόπη. Μην περιμένετε να δείτε κάτι καλό αν δεν έχουμε δυνατή εκπροσώπηση .... ειδικά σε κάτι προβλήματα που οι δήμοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: