Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μουντάκη Κώστα και την επιχείρησή του, Coffee + More, για την έμπρακτη υποστήριξή του προς τον Όμιλο και συγκεκριμένα για την προσφορά του σε φόρμες στο τμήμα του στίβου.
Η παρουσίαση της εμφάνισης έγινε την Κυριακή 12 Μαΐου στην καφετέρια του κ. Μουντάκη, Coffee + More, με πολλά παιδιά του Αθλητικού Ομίλου και πολλούς γονείς. Την παράδοση της εμφάνισης την έκανε ο κ. Μουντάκης στην Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου κ. Μπικάκη Μαρία.
Τα παιδιά του Αθλητικού Ομίλου μαζί με τους προπονητές παρουσίασαν τα αθλήματα του στίβου (ταχύτητες-δρόμοι, άλμα και ύψος) και μπάσκετ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε αγώνες μπάσκετ που πραγματοποιήθηκαν έπαιξαν παιδιά του Ομίλου με αντιπάλους γονείς και σε άλλον οι προπονητές του στίβου μαζί με παιδιά με αντιπάλους τον κ. Μουντάκη και αντιπροσώπους από την καφετέρια Coffee + More.
Ο Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί επίσης το φωτογραφείο Μπουλάκη Κυριάκου για τις άψογες φωτογραφίες που απαθανάτισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: