Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ

Στους Δήµους που αποτελούνται από περισσότερες εκλογικές περιφέρειες (Βλ. Δήμο Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου), κάθε πολίτης μπορεί να βάλει : 
- όταν η εκλογική του περιφέρεια είναι µονοεδρική, διεδρική ή τριεδρική: 1 σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής περιφέρειας που ψηφίζει ➕ 1 επιπλέον σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο απ' όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες του οικείου Δήµου. 
- όταν η εκλογική του περιφέρεια έχει περισσότερες από τρεις έδρες: έως 3 σταυρούς προτίμησης σε υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους της εκλογικής περιφέρειας που ψηφίζει ➕ 1 επιπλέον σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο απ' όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες του οικείου Δήµου.
Αυτά από το εξπέρ του είδους Γαβριήλ Κουρή
Δηλαδή εμείς ως και τώρα πιστεύαμε ότι στην Ενότητα Μηθύμνης βάζαμε 2 σταυρούς και ένα στις άλλες ενότητες, αυτό όμως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και βάζουμε 3 σταυρούς και 1 στις άλλες, ακριβώς όπως και στη Ενότητα της Κισάμου. Να το προσέξουν οι ψηφοφόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: