Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΜΑΜΑ

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο έξυπνο σκεπτόμενο δημότη της περιοχής που ζούμε, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής εκφράσεις ασχολίας με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας αδιαφορίας και παρακμής. Καλώ όλους τους νέους, να πάρουν θέση σε αυτό.
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Υπάρχουν άξιοι πολίτες ανάμεσά μας με ικανότητες και μόρφωση, που αντί να οδηγούν τις εξελίξεις, παρακολουθούν παθητικά κι αδιάφορα.
Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας. Μοναδικός εγγυητής των προθέσεων μου, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης. Ο οποίος σαν αρχηγός, είμαι σίγουρος πως μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να αφυπνίσει τις δυνάμεις της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό, εντάσσομαι στον αγώνα του.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος:
Χαραλαμπάκης Μάμας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: