Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑΠΕΙΝΑΚΗ ΣΤΕΛΙΟΥ

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,
  Αισθάνομαι την ανάγκη να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου Κισάμου με την ομάδα του Γιώργου Μυλωνάκη.
Γιατί; 
Γιατί η Κίσαμος αξίζει μια καλύτερη θέση στα μάτια και την καρδιά των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της. 
Γιατί εδώ και πολλές δεκαετίες κυνηγάμε τα μεγάλα έργα και αγνοούμε την καθημερινότητα. 
Γιατί η Κίσαμος είναι ένας παράδεισος με πλούσια ενδοχώρα δυστυχώς ξεχασμένη, με μια τεράστια παραλιακή ζώνη μη αξιοποιημένη και δύσκολα προσβάσιμη. 
Γιατί πρέπει… 
Γιατί εδώ ζούμε, εδώ δραστηριοποιούμαστε, εδώ εργαζόμαστε και μοχθούμε για κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.
Για μια πόλη φιλική προς τον επισκέπτη και μια ενδοχώρα στη θέση που της αξίζει.
Γιατί οφείλουμε να προβάλλουμε συστηματικά τα προϊόντα, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας κάνοντάς τα πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη.
  Γιατί όλοι μαζί μπορούμε! 
Με εκτίμηση
Ταπεινάκης Στέλιος του Κυριάκου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: