Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΩΛΟΣ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το 3ο Δημοτικό Κισάμου, τελικά κατάφερε να καθαρίσει την παραλία του Μαύρου Μώλους αφού βρήκε καλό καιρό το πρωί. Ανάμεσα στις 09.00 το πρωί και ως τις 11.00 ο καιρός ήταν ιδανικός μιας και δεν είναι ούτε ζέστη, ούτε βροχή και τα παιδιά το διασκέδασαν, αν και για κάθε ενδεχόμενο είχαν "κλείσει" με μεγάλη χαρά μάλιστα του ιδιοκτήτη και ταβέρνα στην περιοχή σε περίπτωση αλλαγής καιρού.
Γάντια και σάκους απορριμμάτων είχε φροντίσει απο νωρίς ο Δήμος Κισάμου και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν κάνοντας την δράση με κέφι. Μαζεύτηκαν αρκετοί σάκοι απο σκουπίδια, κυρίως πλαστικά, καπάκια, λάστιχα, μερικά πανιά . . . και εκατοντάδες γόπες (αποτσίγαρα). Μάλιστα όπως είπε και ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Σπανουδάκης ...σε εργασία που είχαν κάνει παλαιότερα με τους μαθητές του, οι γόπες των τσιγάρων, ήταν το υπ’ αριθμόν ένα σκουπίδι της συγκεκριμένης παραλίας μαζί με τα πλαστικά καπάκια.
Συγχαρητήρια στο σχολείο που ειναι γνωστό για τις δράσεις του όλο τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: