Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ευρεία σύσκεψη στελεχών τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ και παραγόντων του νομού Χανίων με αφορμή την συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις περιφερειακές εκλογές υπό τον Σταυρό Αρναουτάκη.
Όσο αφορά στα όρια του Δήμου Κισάμου, η επιτροπή του ΚΙΝΑλ Κισάμου, πρότεινε, επαναλαμβάνω πρότεινε, να συμπεριληφθούν οι παρακάτω Κισαμίτες, στο ψηφοδέλτιο του κ. Αρναουτάκη, για τα Χανιά. 
Παρτσαλάκη Αντώνη Αντιδήμαρχο Κισάμου
Μπατζάκης Ιωαννηςτου Ευάγγελου πρόεδρος ΤΟΕΒ Λαφονησίου
Χαρτζουλακης Κων\νος τέως διευθυντής Ινστιτούτου υποτροπικών και Ελίας
Φωτάκης Ιωάννης δασολόγος
Κουφάκης Εμμανουήλ τέως διευθυντής ΔΕΗ
Κουτσαυτάκης Βασίλειος πρόεδρος ΑΓΣ Γραμβούσας 
Αλεξανδράκη Βασιλική του Χρήστου φιλόλογος  

Οι παραπάνω προτάθηκαν και είναι άγνωστο αν δέχονται ή τους δέχονται, πάντως φαίνεται καθαρά οτι θα υπάρχουν αρκετοί ακόμα που θα συμπληρώσουν ή θα προταθούν για να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του Σταύρου που ομολογουμένως μετά και τα τελευταία γεγονότα δεν πάει και πολύ καλά προς Κίσαμο μεριά. Από την άλλη μια αποχώρηση του Αντώνη Παρτσαλάκη απο τα τοπικά, αποδυναμώνει αρκετά τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου κ. Σταθάκη και όποια προσχώρηση να γίνει στην θέση του, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.
Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: