Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ

Πολλά παράπονα απο πολλούς επιβάτες, ανάμεσα τους και Κισαμίτες, που ταξίδευαν χθες το βράδυ απο Πειραιά για Χανιά με τις Μινωικές γραμμές και είχαν κλείσει καμπίνες, μέσω του internet-booking@minoan.gr. Φτάνοντας στο καράβι τους είπαν οτι δεν είχαν καμπίνα και τους έστειλαν στα εκδοτήρια να πάρουν πίσω απο 28 Ε και να ταξιδεύσουν κατάστρωμα.
Αν και τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί για το Φαιστός Παλλάς, αυτό όμως βρίσκεται σε προγραμματισμένη ακινησία πράγμα που η εταιρεία το ήξερε, εντούτοις άφησε πάρα πολλούς επιβάτες που είχαν κλείσει τα εισιτήρια τους νωρίτερα δίχως καμπίνες.
Αυτά κάνει ο "ανταγωνισμός", μάλιστα προσφέροντας εκπτώσεις επιστροφής απο Πειραιά ως και 50% της κανονικής τιμής. 
Ας προσέχαμε πως ταξιδεύουμε λοιπόν...
Μ.ΧΙ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: