Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

"ΜΥΛΟΣ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Κλειστός ο δρόμος στην σήραγγα των Τοπολίων επειδή μια τρομερή κακοκαιρία δημιουργούσε πολλά προβλήματα αλλά το μικρότερο εκεί, κι όταν μάλιστα έχουμε ξοδέψει πάνω απο 5.000.000 Ε σε "σύρματα"για να μην μας έλθει μια πέτρα στο κεφάλι περνώντας απο το ωραιότερο σημείο της διαδρομής.
 Δεν θα ασχοληθώ ποιος έδωσε την εντολή να κλείσει ο δρόμος, απλά θα αναφέρω απο εποχής Κατσανεβάκη (Νομάρχη) όλοι περνούσαν τον δρόμο με δική τους ευθύνη. Σήμερα που έκλεισε ο δρόμος το πρόβλημα επανήλθε και σε μεγαλύτερο βαθμό μιας και ποιος μηχανικός θα βάλει την υπογραφή του πλέον, όταν ξέρουμε πόσο καταδικάστηκε κάποτε ο κ. Μαρκετάκης, για το ίδιο θέμα με την κοπέλα που τραυματίστηκε εκεί (πλήρωσε η περιφέρεια αν δεν κάνω λάθος). Κανονικά ο δρόμος δεν μπορεί να ξανανοίξει μιας και χρειάζονται υπογραφές και φυσικά ένας δρόμος τέτοιος κλείνει και ανοίγει με εντολή της Περιφέρειας μόνο... όμως σε σχέση με τις άλλες καταστροφές ο δρόμος δεν θα έπρεπε να είχε κλείσει!!!
Δυστυχώς βιάστηκαν και κανείς δεν σκέφτηκε τις συνέπειες... και λέμε οτι εκτός απο τους κατοίκους που ταλαιπωρούνται, υπάρχουν και τα θερμοκήπια της Χρυσοσκαλίτισσας και Λαφονησιού που πρέπει να μεταφέρουν το εμπόρευμα τους... 
Περίπλοκη υπόθεση... 
Όπως έμαθα τώρα είναι ανοικτός!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: