Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ

Κλειστά μόνο τα σχολεία στο Έλος για αύριο και οι μαθητές των Εννιά Χωριών που πάνε Γυμνάσιο και Λύκεια με δικά τους μέσα η μετακίνηση.
Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 89/2019 Απόφαση Δημάρχου, παραμένουν κλειστά, μέχρι νεοτέρας, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Έλους, λόγω μη προσβασιμότητας των εκπαιδευτικών στα εν λόγω σχολεία και μεταφοράς των μαθητών. 
Επίσης, τα σχολικά λεωφορεία, που μεταφέρουν τους μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από την Δ.Ε. Ινναχωρίου προς τη Δ.Κ. Κισσάμου, δεν θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια λόγω αδυναμίας προσέγγισης της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: