Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ


ΠΟΤΑΜΙΔΑ
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε το νομό Χανίων ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων, κ.Απόστολος Βουλγαράκης καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει  πολλά και σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους δήμους.
Τα περισσότερα εντοπίζονται κυρίως στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι κάτι παραπάνω από έντονα..
ΜΑΛΑΘΥΡΟΣ
Μάλιστα, αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, ευρεία σύσκεψη στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων. Σε αυτοί θα λάβουν μέρος όλοι οι Δήμαρχοι και οι εμπλεκόμενοι φορείς.

*Το βίντεο πάνω είναι απο Κατσοματάδω, και κάτω απο την σήραγγα Τοπολίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: