Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

109 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 Πολύ νερό και στην Κίσαμο 10 μποφόρ αέρας
ΕΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ
08:507°C1 Μπφ ΒΔ
5 km/h

8°C109.0 mm
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΨΙΧΑΛΕΣ
09:1011°C5 Μπφ ΒΔ
35 km/h

12°C20.0 mm
ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ
ΨΙΧΑΛΕΣ
09:1012°C5 Μπφ B
37 km/h

13°C25.0 mm
να προσέχετε λοιπόν όλοι όσοι ζείτε κοντά στον Τυφλό ποταμό μιας και το ποτάμι θα φτάσει στα όρια του με τόσα νερά στο Έλος.... ειδικά οι γέφυρες προς Μουρί και Ποταμίδα ......κίνδυνος. Φώτο Μανώλης Περάκης παλιά γέφυρα Ποταμίδας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Κισσάμου σε συνεννόηση με την Π.Ε. Χανίων αποφάσισαν ότι ο δρόμος από Τοπόλια έως και Μύλους της Τ.Κ. Βλάτους θα παραμείνει κλειστός, μέχρι νεοτέρας, λόγω των κατολισθήσεων και του μεγάλου όγκου νερού που έχει συσσωρευτεί, εντός της Σήραγγας Τοπολίων. 

Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: