Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε στην τακτική του συνεδρίαση την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί με σκοπό να διενεργηθούν αρχαιρεσίες με βάση το νέο του Καταστατικό, στις 17 Φεβρουαρίου.
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε η 31η Μαρτίου 2019. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και οι Περιφερειακές Συνελεύσεις. Για την Κίσαμο η συνέλευση θα γίνει στο Φαλδάμειο οίκημα την παραπάνω ημερομηνία.
«Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη του την αθρόα και δυναμική εγγραφή μελών που παρατηρήθηκε κατά τις τελευταίες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, η οποία ερμηνεύτηκε ως επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να αγκαλιάσει τον ανθρωπιστικό μας οργανισμό.
Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να δώσουμε πρόσθετο χρόνο προκειμένου να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Ανταποκρινόμαστε με τον τρόπο αυτό στο αίτημα του κόσμου, των Περιφερειακών Τμημάτων και του μεγάλου αριθμού Εθελοντών που επικοινώνησε μαζί μας.
Οι υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συνεχίσουν τις επόμενες μέρες τις εντατικού ρυθμού προετοιμασίες και θα εκδοθεί σύντομα νέα Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό διαδικασίες.
Ευχαριστούμε όλους όσους αποφάσισαν να λάβουν ενεργό μέρος στον οργανισμό μας εγγραφόμενοι ως μέλη» αναφέρει η ανακοίνωση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: