Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το πρώτο πρόγραμμα εκδηλώσεων (αν δεν κάνω λάθος) των Γραμβουσίων 1981.
Η οργανωτική επιτροπή και φυσικά  συμμετέχει και ο τότε σύλλογος Νέων που είχα την τιμή να ήμουν μέλος.
 Δείτε και το πρόγραμμα που ξεκινούσε μετά τον Δεκαπενταύγουστο και πάντα είχε μεγάλα ονόματα ... Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λίνος Κόκοτας, Δημήτρης Ιατρόπουλος και ο Τερζής.
Φυσικά βόλτα στην Γραμβούσα αλλά και κολυμβητικούς αγώνες, που εκτός της αναπαράστασης του Κρητικού γάμου, κάθε χρόνο είχε και το καλοκαιρινό καρναβάλι, εκείνη την χρονιά, 1981, είχε θέμα "ο παλιός Καφενές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: