Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μπάσκετ μίνι του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου. Με πολύ καλό και γρήγορο μπάσκετ έφτασε στην νίκη με σκορ 35 – 15 με την αντίστοιχη ομάδα των Χανίων BC για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά έδειξαν το καλό τους πρόσωπο ακόμα και αυτά που για πρώτη φορά φέτος συμμετείχαν σε επίσημο αγώνα μπάσκετ.
Για την ομάδα μας συμμετείχαν ΓΙΑΝΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 4, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 4,  ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 14,  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ  4, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 3, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: