Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλη, Μαγκλάρα, ο κατάλογος των περιοχών – οικισμών της δράσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ) για την κάλυψη των «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα. Η εν λόγω δράση έχει ιδιαίτερη σπουδαιότητα καθώς αφορά περίπου μισό εκατομμύριο πολίτες που αποκλείστηκαν από το τηλεοπτικό σήμα κατά την μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
Ο κατάλογος των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης αποτελείται από δύο μέρη. Στο Α΄ Μέρος αναφέρονται οι περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης που εντάσσονται άμεσα στο έργο και δύνανται να επιχορηγηθούν με την έναρξη της υλοποίησής του και είναι 36 χωριά στην περιοχή μας.
Το Έλος, τα Λιβάδια, η Μονή Χρυσοσκαλιτίσσης, οι Στροβλές, η Βάθη, τα Μπερπαθιανά, τα Περιβόλια, το Κεφάλι, τα Παππαδιανά, ο Κάμπος, η Μελισσιά, οι Αλιγοί, η Πλαγιά, το Αμυγδαλοκεφάλι, η Κεραμωτή, τα Πλοκαμιανά, τα Θεοδωριανά, ο Αερινός, το Λούχι, τα Φελεσιανά, η Τζιτζιφιά, η Πολυρρηνία, τα Κιολιανά, τα Φαλασαρνά, ο Φουρνάδος, ο Γαλουβάς, το Καβούσι, το Μετόχι, η Δάφνη, το Άνω Σφηνάριον, ο Τράχηλας, το Σφηνάρι, τα Ζερβιανά, ο Λιμενίσκος, τα Γρηγοριανά, οι Κωστογιάννηδες.
Στο Β’ μέρος εντάσσονται εκείνες οι περιοχές που δύνανται να υπαχθούν σε αυτό μετά από την κατάθεση Βεβαίωσης – Υπεύθυνης Δήλωσης του οικείου Δήμου προς τη ΓΓΤΤ και κατόπιν διενέργειας σχετικού ελέγχου της ΕΕΤΤ σε αυτούς και είναι ο Πλάτανος, ο Άγιος Γεώργιος και η Γραμβουσά.
Δείτε εδώ όλες τις περιοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: