Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 13 Μαίου στο Παγκρήτιο Στάδιο συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές - τριες, από τα σωματεία της Κρήτης Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος, Ο.Φ.Η., Α.Ο. Κύδων, Γ.Ε.Η., Α.Ο. Λασιθίου, Γ.Α.Σ. Ιεράπετρας, Γ.Σ. Λιβυκός, Σητειακός Α.Ο., Ο.Κ.Α. Αρκάδι, Γ.Σ. Β. Κορνάρος, Συλ. Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, Α.Ο. Κισάμου, Γ.Α.Σ. Μαλλίων και Α.Σ. Νέαρχος Χανίων
Για τον Α.Ο Κισάμου χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Πόπα στα 800 μ ανδρών με χρόνο 1.58.73 επίδοση που αποτελεί ψηλό όριο και του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 16-17 Ιουνίου.
Πολύ καλή εμφάνιση για την Λένα Ανουσάκη στη σφαιροβολία γυναικών όπου με βολή στα 11.62 κατέκτησε την τέταρτη θέση καθώς επίσης και στο αγώνισμα της δισκοβολίας με βολή στα 37.69 κατετάγη πέμπτη.
Στα 200μ γυναικών η Ευαγγελίνα Ξανθουδάκη με ατομικό ρεκόρ 28.32 κατετάγη στη 12η θέση ενώ η σκυταλοδρομία 4Χ400 του Α.Ο Κισάμου με τους Μαργαριτάκη Ιάκωβο-Πόπα Γιώργο-Λένι Λέσι –Παπαδογιαννάκη Σώζων τερμάτισε στην πέμπτη θέση με χρόνο 3.35.35.

Δεν υπάρχουν σχόλια: