Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ο ΝΕΣΚ προσκαλεί τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κίσαμο, σε συνάντηση την  Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ στα γραφεία του ΝΕΣΚ, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση τους, για τα οφέλη της υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Έξυπνα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου», - «Οpen Mallς» μια ευκαιρία για το εμπορικό κέντρο της πόλης μας να αλλάξει την συνολική του εικόνα. 
Ευελπιστούμε στην  ενεργή συμμετοχή όλων, καθώς μέσα από συλλογική προσπάθεια, κοινές δράσεις και όραμα, μπορούμε να συμβάλουμε  στην αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τόπου μας....έλεγε στην πρόσκληση του.
Τελικά όπως βλέπετε στην φωτο η συνάντηση ήταν μεταξύ του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη και του προέδρου του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκη. Με τέτοια καμώματα δεν πάμε πουθενά... 
Καληνύχτα Κίσαμος.
Δεν υπάρχουν σχόλια: