Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΠΛΑΤΑΝΟΜΕΣΟΓΕΙΑΝΗ ΜΑΖΩΞΗ

Πολλές φορές δεν πρέπει να λες πολλά, πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να έχεις πάει κάπου για να καταλάβεις τι έγινε,...πολλές φορές αρκούν δυο τρεις φωτογραφίες, όπως αυτές του αγαπητού φίλου Κώστα Λυκάκη, για να καταλάβεις ... τα "υπόλοιπα".
Οι φωτογραφίες είναι σαν το "ανοικτό βιβλίο"..... βλέπεις τα πρόσωπα, βλέπεις το βλέμμα τους, βλέπεις τις εκφράσεις τους, που είναι υπεραρκετές για να καταλάβεις πολλά... ώρα να 'χεις μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: