Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές, όπου και πάλι οι συντοπίτες μου, στο Δήμο Κισσάμου, μου έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να με εκλέξουν για άλλη μια φορά Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Κισσάμου, οφείλω: 
 1.-Να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν. 
2.-Να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής μας, Γεώργιο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στην προσπάθεια του για την οργάνωση, συνοχή και αποτελεσματικότητα του κόμματος μας στο Νομό. 
 3.-Η απόλυτη επιτυχία πανελλαδικά των εκλογών αυτών και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου έδειξε καταφανώς ότι οι Έλληνες περιμένουν πολλά από το κόμμα μας και από τον αρχηγό μας Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η πατρίδα μας και οι Έλληνες πρέπει ν ανακτήσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια. Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε για να ξαναβρεί η Χώρα μας το βηματισμό της με μπροστάρη και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!
Γεώργιος Βασιλείου Καρτσωνάκης 
Δημοτικός σύμβουλος Κισσάμου & 
Πρόεδρος Τ.Ο.Ν.Δ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: