Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ.....;

Το 2016 με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης διατέθηκε πίστωσης ύψους 87.440 ευρώ προς τον ΤΟΕΒ Κόλπου Κισάμου, για την αναβάθμιση - εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων του Οργανισμού. Δυο χρόνια μετά λέμε το νερό νεράκι εδώ στον κάμπο, για 13 μέρες (ως και χθες) τα αντλιοστάσια ήταν νεκρά, λόγω οφειλής στην ΔΕΗ. Δεν ακούστηκε και πολύ, αλλά τα παραπονα πολλά...
Το ερώτημα απλό, υπάρχει περίπτωση να μην το ξαναπάθουμε, αφού είναι γνωστή η συνέπεια μας όταν έλθει ο λογαριασμός; 
Πολύ το αμφιβάλλω ....
Β.Χ

Πάντως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όπως έμαθα, όχι μόνο δεν έχουν έλθει τα μοτέρ για τον εκσυχρονισμό των αντλιοστασίων (κάπου στα Χανιά είναι) αλλά είχαμε και την παραίτηση του προέδρου κ. Σκουλάκη για προσωπικούς λόγους. Πρόεδρος προσωρινός ανέλαβε ο Γιάννης Λαμαζάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: