Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK

21ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ
Προηγήθηκε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, σύμφωνα με την οποία άγνωστος άνδρας έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη ανήλικης κοπέλας, κατάφερε να της αποσπάσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες. Στη συνέχεια απαιτούσε την αποστολή νέων φωτογραφιών,
προκειμένου να μην δημοσιεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό, από την ανωτέρω Υπηρεσία διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, από όπου προέκυψαν τα στοιχεία του 21χρονου. Ύστερα από παραγγελία του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 21χρονου σε περιοχή του Δήμου Λέσβου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής και ψηφιακά μέσα που τακτοποιούν την εμπλοκή του στην υπόθεση. Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: