Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ....

Πήρα ένα μήνυμα απο ένα φίλο της σελίδας τον Φ.Π με ένα ερώτημα, μιας και δεν θίγει πρόσωπα αλλά καταστάσεις, αποφάσισα να το αναρτήσω. 
Οι εκλεγμένοι και δημόσια πρόσωπα δεν είναι στο απυρόβλητο και καλό είναι να απαντάνε σε τέτοια ... 
Αυτές τις μέρες ακούγεται έντονα ότι το όνομα Κισσαμικός θα φύγει από την ομάδα Κισσαμικός-ΑΟΧ και η ομάδα θα ονομάζεται Χανιά με σήμα ένα φάρο. Εδώ πρέπει ο πρόεδρος της ομάδας να θυμηθεί τι μας είχε υποσχεθεί στη συνέλευση πριν αρκετούς μήνες, με θέμα την ένωση των ομάδων.
- Έλεγε και φώναζε "Μη φοβάστε η ομάδα θα έχει το όνομα Κισσαμικός σίγουρα΄"
 Οκ έχει το όνομα, αλλά τώρα τι? Τι άλλαξε? Δώσανε οι παράγοντες του "ΑΟΧ" λεφτά.? Ας γελάσουμε.
Πιστεύω ότι όλο το Καστέλι (Κίσαμος) περιμένει απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: