Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ

Αντί για μαθήματα ποδοσφαίρου θα κάνουν μαθήματα 'βοτανικής" τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Πλατάνου στον χώρο που θα γινόταν το 5Χ5. 
Μάλιστα όπως σχολιάζει η Μαριάννα ..... στην σελίδα της "πάει" η υπόσχεση.
- "Λίγο πριν το Πάσχα ο πολιτιστικός σύλλογος Πλατάνου καθάρισε τους κεντρικούς δρόμους του χωριού. Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καθάρισε το χώρο έξω απο το δημοτικό σχολείο, μιας που το συνεργείο του δήμου είχε εντολή να καθαρίσει μόνο την αυλή του παιδικού. Ο χώρος αυτός θα γινόταν το 5×5 και σύμφωνα με το δήμαρχο τον Μάιο θα παίζαμε μπάλα (μας το είπε σε συνάντηση που είχε ο σύλλογος αρχές Δεκέμβρη μαζί του). Τοποθετήθηκαν επίσης και προστατευτικά πλέγματα μιας που ο κύριος αντιδήμαρχος έκανε παρατήρηση στο διευθυντή του σχολείου γιατί ο σύλλογος γονέων δεν τα έχει τοποθετήσει μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο γονέων."

Υ.Σ Ο Μάης ακόμα δεν έφυγε..... υπάρχουν και εκπλήξεις !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: