Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΟΓΓΟ ΚΙΣΑΜΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά από 25 συνεχόμενα χρόνια ο καθηγητής Λευτέρης Λουπασάκης παρέδωσε την σκυτάλη της προεδρίας του Συλλόγου Κισαμιτών Αττικής στον επίτιμο πρέσβη Βασίλη Σημαντηράκη.
Πρώτη εκδήλωση με τη νέα διοίκηση ήταν η κοπή της βασιλόπιτας, που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα,.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε  η πρώην διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης Ζαχαρένια Σημανδηράκη για την μεγάλη συμβολή της στην καλή και ιδιαίτερα παραγωγική λειτουργία  του σημαντικού για την Ιστορία της Κρήτης Αρχείου.
Ο Νέος πρόεδρος των Κισαμιτών Αττικής κ. Βασίλης Σημαντηράκης
ανάμεσα στους Δημήτρη Κυριτσάκη και Τριποδάκη Αντώνη


Δεν υπάρχουν σχόλια: