Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

7-8 έμποροι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την προεδρία του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, μετά και την οριστική απόφαση αποχώρησης του νυν προέδρου κ. Αννουσάκη Γιώργου. Είμαι σίγουρος οτι ένα καλό εργαλείο για την ανάπτυξη της Κισάμου όπως είναι ο σύλλογος θα συνεχίσει να "δουλεύει" με γνώμονα το κοινό καλό όπως έκανε ο νυν πρόεδρος και οι συνεργάτες του.
Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 16 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου, Ηρώων Πολυτεχνείου 106, από τις 10.00 το πρωί ως τις 07.00 το βράδυ. Αιτήσεις για συμμετοχή στις εκλογές θα γίνονται δεκτές ως και τις 12 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου.
Από τις ως και σήμερα υποψηφιότητες που ακούγονται οι 2 είναι από άτομα του νυν συμβουλίου και μια από μέλος που έχει παραιτηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: