Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ...

Αντικατάσταση χλοοτάπητα.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την άμεση ανταπόκριση του στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου και γνωστοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι όταν στο περιθώριο μιας επίσκεψης του Περιφερειάρχη στο Δήμο μας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο ίδιος την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και τον κίνδυνο τραυματισμού που διέτρεχαν τα αθλούμενα παιδιά, επιμελήθηκε προσωπικά της χρηματοδότησης του έργου.
Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 235.000,00€.

Κύριε Περιφερειάρχα με το ταρτάν τι θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου;.. το ξεχάσατε ή μήπως είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο" αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: