Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθελοντικού Συνδέσμου "Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου" καλεί τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου, σε Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, στο χώρο της Κινησιοθεραπείας του Αννουσάκειου Ιδρύματος, στο ισόγειο, από τις 10.00 πμ έως τις 15.00 μμ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 
1. Απολογισμός πεπραγμένων τετραετίας – Οικονομικός Απολογισμός,
2. Εκλογή νέων μελών Δ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό. 
Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, εφόσον δεν είναι οικονομικά υπόχρεα προς τον Σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν να τακτοποιήσουν ταμειακά τις οφειλές τους, για να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, μπορούν να διευθετήσουν το θέμα αυτό, την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, πληρώνοντας τις οφειλόμενες συνδρομές.  
Σύμφωνα με το καταστατικό, όποιο μέλος επιθυμεί  να δηλώσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. καταθέτει έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας, έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017 και έως τις 14.00 μμ, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Αννουσάκειου Ιδρύματος: Βαϊδάκη Μαρία και Αποστολάκη Μερόπη. 
Προς διευκόλυνση των υποψηφίων μπορεί να σταλεί η αίτηση στο fax του Αννουσάκειου  Ιδρύματος: 2822023747. 
Καλούμε τα μέλη, να δώσουν ένα δυναμικό παρών,  την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, ώστε από κοινού να επιβραβεύσουμε τις έως τώρα δραστηριότητες αλληλεγγύης, προς τους ένοικους και εξυπηρετούμενους των υπηρεσιών του Ιδρύματος, αλλά και να εμπλουτίσουμε ένα όμορφο έργο εθελοντικής προσφοράς με νέες ιδέες και πράξεις.      
                       Εκ μέρους του ΔΣ
                         Η   Πρόεδρος 
                       Δαμιανάκη Τίνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: