Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Χθες ανακοινώθηκαν οι χορηγοί του 11ου Κισαμίτικου καρναβαλιού. Είναι πάνω από 7 φυσικά δεν θα γράψω τα ονόματα τους αλλά θα τα βρείτε στο πρόγραμμα του Καρναβαλιού αλλά αμέσως μου γεννήθηκε μια απορία.... με τέτοιους χορηγούς πως είναι δυνατόν να έχουμε συρρίκνωση του καρναβαλιού; Καθένας τους να έβαζε τους εργαζόμενους του να περνούσαν ντυμένοι και θα γεμίζαμε 5-6 δρόμους μεγαλύτερους κι από την Ηρώων Πολυτεχνείου...
Μην ξεχάσετε οτι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να δηλώσετε συμμετοχή, στο κυνήγι του χαμένου Θησαυρού, την ομάδα σας ... προλαβαίνετε. ..αν και εδώ η επιτυχία είναι σίγουρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: