Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Τελικά δεν μάθαμε γιατί πετάνε καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας....
ο ένας είπε οτι πάνω από την Κίσαμο είναι στρατιωτικός αεροδιάδρομος (μάλιστα επίμονα), ο άλλος οτι παρακολουθούν τα χημικά που μας έθαψαν κάπου στα δυτικά μας από την Συρία, ο τρίτος οτι οι Βρετανοί αδειάζουν την Λιβύη... και κάποιος  τέταρτος οτι μας ψεκάζουν (το μόνο σίγουρο)
Ότι και να είναι δεν θα το μάθουμε με ακρίβεια .... ας τα φωτογραφίζουμε λοιπόν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες μέσα από την 115 λένε ότι μεταφέρουν οι Αγγλοι πράγματα απο Λιβύη.Κ ναι όντως είναι αερόδιαδρόμος πάνω από όλη την δυτική Κρητη. ;-)
Ευχαριστώ.
Νίκος Σ.

Unknown είπε...

einai ereynas kai diasvsis gia tis epixeirhseis poy diejagontai sthn lybih...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Να μην ξεχάσω να αναφέρω και το σχόλιο του χουντικού (όπου περνάει ο στρατός όλοι κάνουμε τουμπεκί) που δεν περνάει επειδή δεν βάζει όνομα...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται...