Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Το πρώτο χτύπημα του σχολικού κουδουνιού σήμερα θα βρει σχεδόν έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Κισάμου. Όλες οι βασικές εργασίες προετοιμασίας και επιμέλειας έχουν ήδη γίνει...είτε από τον δήμο είτε από τους ίδιους τους δασκάλους και τους καθηγητές. 
Ο δήμαρχος κ. Σταθάκης θα παραβρεθεί στον Αγιασμό των Λυκείων του 2ου Γυμνασίου και του 3ου δημοτικού και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδάκης στα Λύκεια και μετά στο 1ο Γυμνάσιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: