Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ......

Εγκρίθηκαν επιτέλους μετά από μια διαδικασία 1,5 έτους τα έργα ανακατασκευής δύο παιδικών χαρών στην Κίσαμο. Η χρηματοδότηση -140.000 ευρώ- προέρχεται από το “Πράσινο Ταμείο” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και αφορά δύο παιδικές χαρές που είναι σε κακή κατάσταση, η πρώτη κοντά στον “Μαύρο Μόλο” και η δεύτερη στην παραλία της Κισάμου.
Αν όλα πάνε καλά, οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον χειμώνα, κάτι αναγκαίο για μια περιοχή με μεγάλο αριθμό παιδιών, αλλά περιορισμένες υποδομές...γράφουν τα Χανιώτικα Νέα 
- Εγώ πάλι κρατάω μια πισινή, γιατί όπως όλοι καλά ξέρουμε σε αυτήν την πόλη το "ξεμπλοκάρισμα" είναι σαν το μάτιασμα... αν δεν βρεις κατάλληλο άνθρωπο να σε ξεματιάσει μια ζωή θα είσαι ματιασμένος...Και μεις στην Κίσαμο και πολύ ματιασμένοι είμαστε αλλά και μπλοκαρισμένοι από παντού... χρόνια τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....