Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Κισσαμικός επισκέφτηκε το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης "Ο Άγιος Σπυρίδων" της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διάθεση των εσόδων από τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα της ομάδας μας με την Κ20 του Ολυμπιακού, που διεξήχθη την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο γήπεδο Μάλεμε.
Τον φάκελο με το ποσό που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός Γιάννης Κακαουνάκης και Τάσος Μωϋσιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: