Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΟ ΜΑΡΤΙΝΕΘ ΡΟΥΜΠΙΟ

Μεταγραφικό μπαμ από τον Κισσαμικό!!! Μια μεταγραφή που θα συζητηθεί αλλά δείχνει και καθαρά τους στόχους της ομάδος για φέτος.  Ο Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο Ισπανός γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1985 είναι ο επόμενος παίκτης του Κισσαμικού που θα παρουσιαστεί απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Νουμάθια το 2002 και τα τελευταία χρόνια έπαιξε στην Κύπρο (Ολυμπιακό Λ. 2012) (F.C Bacou 2013) Ισπανία (Κόρδοβα 2015) και Πορτογαλία (Μποαβίστα 2016)
Με αυτές τις κινήσεις η ομάδα δυναμώνει και στόχος πλέον είναι μια καλύτερη πορεία από την περυσινή.... και γιατί όχι και μια θέση που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία.
Ας βοηθήσουμε λοιπόν την ομάδα μας αποκτώντας όλοι μας ένα διαρκείας των 70 Ε ή των 120 Ε ποσά μέσα στις δυνατότητες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: