Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ....

Το παρακάτω σχόλιο πήρα απο τον Κ.Γ με αφορμή το τροχαίο με το μηχανάκι στο Λιμάνι...
"Το παλιοσαμαρακι από τον δήθεν εργολάβο του βιολογικού όπως πας προς Πλάτανο πάνω στη στροφή είναι οκ;  Αυτός ο άχρηστος που έκανε άχρηστο τον δρόμο μας, δικαιολογείται; Σαν δεν ντρεπόμαστε που δεν τον πήραμε όλοι μας κυνήγι. Όλος ο δρόμος από το Λύκειο μέχρι τον Πλάτανο αχρηστεύτηκε, αλλά αυτό πληρώθηκε. Και στα κοπέλια μας λέω, "Προσέχετε γιατί μας έχουν καταστρέψει όλοι οι "μεγάλοεργολάβοι". Ντροπή τους και η ευθύνη σ' αυτούς που τελικά αποπλήρωσαν το έργο χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο. Προσοχή, παίζουν στις τσέπες τους τις ζωές μας. Προσοχή" 
Κ.Γ
Η αλήθεια είναι οτι ο δρόμος από το Μαύρο Μώλος ως και το λιμάνι και παραπέρα είναι λίαν επικίνδυνος με πολλά σαμαράκια και αντίθετες κλίσεις στο οδόστρωμα. Μάλιστα ήταν πριν κάμποσο καιρό και θέμα προς την δημοτική αρχή γιατί δεν έχει διαγραμμίσεις από την στιγμή που τελείωσε ο εργολάβος.
Να θυμίσω οτι για το κακό έργο του εργολάβου στους δρόμους της πόλης είχε γίνει αγώνας πριν κάμποσα χρόνια από τον σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαιρετάκη Μιχάλη και όχι μόνο, ώστε να φέρουν μηχάνημα να φτιάξουν τα σαμαράκια που ήταν ακόμα και στην είσοδο της πόλης (Λύκεια).
Τα έφτιαξαν λίγο μετά το Λιμάνι ώς τον Πλάτανο.
Ναι λοιπόν πρέπει να φτιαχτεί το κομμάτι αυτό που ομολογουμένως είναι επικίνδυνο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αμάξια και μηχανές και έχει πολλά προβλήματα αυτό όμως δεν δίνει άλλοθι στα μηχανάκια που όλοι ξέρουμε πόσο .... τρέχουν.
  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος διερχεται καθημερινα απο αυτο το δρομο πρεπει να απαλλαχθει απο την πληρωμη τελων κυκλοφοριας οσο υπερβολικο και αστειο κι αν ακουγεται καταστρεφει το αυτοκινητο κινδυνευει και ανακατευεται το στομαχι του!