Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ...


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ πειράζει που έβγαλεςκάτι που ήταν αληθέστατο.......Οι σημερινή Δημ.Αρχη είχε επιδοθεί Σ´αυτο το SPOR ,μαζί με τους ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΑΔΕΣ του πρώην δήμου ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ ,με αρχηγούς το τότε δημαρχο ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ κ τον ηγούμενο απο το Ηρωικό Κουνενι ( σημερινό Συριζαιο ,να τον χαίρονται. ...) .ευχαριστω Αντώνης Γεια .

Ανώνυμος είπε...

πως φαίνεται ότι ο Κύριος Αντώνης , αγαπάει πολύ την πρώην δημοτική αρχή ιναχωρίου .
μήπως του στέρησαν κάτι και τους μισεί ???
μήπως δεν έχει της δυνατότητες του κούκουρου και ζηλεύει ?
μήπως κρύβεται άλλο πρόσωπο πίσω από το όνομα που υπογράφει?
ότι και να συμβαίνει όμως είναι "άξιος της μοίρας του" !
Αποστόλης , έχετε γεια κισσαμίτες , είστε άξιοι της μοίρας σας !

Ανώνυμος είπε...

Προσβάλλεις όλους τους κισσαμιτες ; ΕΣΥ αλήθεια αρειανός είσαι. ; Μου θυμίζεις μπαγασάκο τότε παλιότερα που τα λεφτά τα σκορπουσαμε απο δω κι απο εκεί , τα γνωστά που έγιναν μετά το 1980 ...και που τωρα μας τα ζητάνε πίσω δυστυχώς ..Αυτη ήταν και του κουκορου ´η πολιτική μετά της παρέας του που πολύ ΖΗΛΕΥΩ,...Ομως μπορεί να τον σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το παλληκαρι απο το Κουνενι ( ΝΥΝ συρζαιο ,πρώην Ηγούμενο ) Καλημέρα Αντώνης. --μια και είσαι Αποστολής .

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί κύριε Αποστολη ο κύριος Αντώνης να σας βλέπει με καλό μάτι; επειδή μας φεσωσατε εκτός όλων των άλλον; κύριος Μιχάλης.