Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Μετά από πολλά χρόνια ο Λαφονήσιος δρόμος παίρνει την θέση που του αξίζει στα αθλητικά δρώμενα της Κρήτης. Ένας αγώνας με ιστορία 35 ετών με πάνω από 150 συμμετοχές και με τους συνοδούς τους στην παραλία του Λαφονησίου από της 12.00 το μεσημέρι έως της εννιά το βράδυ ήταν μια γιορτή.
Φυσικά στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν ουσιαστικά. 
Η οικονομική στήριξη του δήμου Κισάμου (μετάλλια μπλουζάκια νερά κεράσματα Κ.Λ.Π.), η περιφερική ενότητα Χανίων (έντυπα), ο σύλλογος δρομέων υγείας Χανίων (εμπειρία σε μεγάλους αγώνες και τεχνική υποστήριξη), ο Αθλητικός όμιλος Κισάμου, ο αθλητικός όμιλος Κύδων, το ΚΤΕΛ Χανίων (μεταφορά αθλητών), τα νερά ΣΑΜΑΡΙΑ, πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής (εθελοντές), οι χορηγοί και τέλος τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης 
Παρακάτω αναφέρουμε τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία χρόνοι και θέσης των αθλητών θα ανακοινωθούν  στο www.sdyx.gr  
12.5 χιλιομ. Γυναικών
1. Βανδουλάκη Μαρία                 
2. Σαμπρίνα Κόλεξ               
3. Μπουντρογιαννάκη Αμαλία   
12,5 χιλιομ. Ανδρών
1. Κωστάκης Αντώνης                  
2. Ξηράκης Ανδρέας             
3. Βιολάκης Στρατής   
5.100 μέτρα  Γυναικών
1. Λεμονζογλου Αδαμαντία        
2. Χαρτζουλακη Μαρίνα           
3. Γιανναρακη Εύα 
5.100 μέτρα Ανδρών
1.Κουτσουκλακης  Κώστας         
2. Καραμέτα Άγγελος                
3. Τσιχλάκης Κων/νος   
ΑΜΕΑ 5.100  μέτρα  ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 
ΑΜΕΑ 12,5  χιλιόμετρα ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: