Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΟ Champions League ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!!!


Ποιο Curiosity και αηδίες!
Η είδηση είναι ότι ο γίγαντας Σκανδαλίδης διαβεβαίωσε το πανελλήνιο πως δεν πρόκειται να ψηφίσει νέες περικοπές! Το ότι έχει….ξεχάσει πόσες περικοπές και μειώσεις ψήφισε από το 2010, δεν έχει σημασία!
Σκανδαλίδης είναι…αρέσκεται να …σκανδαλίζει!
Μάλιστα αυτός ο ..τιτάνας της πολιτικής σκέψης, ποιητής και συγγραφέας και σιτιζόμενος από το δημόσιο κορβανά από την εποχή Δημαρχίας Μπέη, θέλει να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση και έχει προτείνει στον Βενιζέλο να τα…σπάσει με την τρόϊκα!!!
Τον βάρεσε φαίνεται η ζέστη και θέλει να πάρει τα βουνά για λίγη δροσιά!
Έχουμε γράψει πολλές φορές ό,τι ο λαϊκισμός είναι η δεύτερη φύση του ΠΑΣΟΚ! Ολα τα στελέχη του, ειδικά τα παλαιότερα, είναι αδύνατον να απαρνηθούν τον ευατό τους.
Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Σκανδαλίδης!
Aς γρηγορούν εκεί στου Μαξίμου.
Είναι πιθανότερο να κατακτήσει το Champions League ο ….Πλατανιάς, παρά να αρνηθεί το ΠΑΣΟΚ το …λαϊκισμό!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: