Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Αν ο σκοπός του κύριου Αγγελάκη, που έγραψε για το Μπά(χα)λο μας- και είχε δίκιο σε ορισμένα σημεία- ήταν για να μας ταρακουνήσει μόνο, τότε πέτυχε....ήδη κλιμάκιο του δήμου καθημερινά καθαρίζει τις "βρομιές" και των προηγούμενων δημοτικών αρχών, αν ήταν όμως, όπως ακούω από επίσημα χείλη, για να μας δυσφημήσει τότε έκανε μέγα λάθος... και αυτόματα μπαίνει το ερώτημα... Ποια συμφέροντα θέλουν την περιοχή υποβαθμισμένη;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς οι διαπιστώσεις του κ.Αγγελάκη δεν είναι οι μόνες .. ίσως εμείς οι ντόπιοι να συντασσόμαστε με τις ενέργειες της νυν δημοτικής αρχής προτάσσοντας προσωπικά συμφέροντα και ρουσφέτια αλλά οι χιλιάδες απογοητευμένοι από την κατάσταση του μπάλου επισκέπτες, δεν διστάζουν να διατυπώσουν την δυσαρέσκεια τους για την ανοχή και άρα συμβολή μας στην καταστροφή του μικρού παραδείσου που τυχαίνει να πλαισιώνει την περιοχή μας..

Κ.Κουκουρακης είπε...

Τα πονηρά ας τα αφήσουν
Δήθεν ο. κ.Αγγελάκης με την μακρόχρονη ιστορία του θέλει να δυσφημίσει την Κίσσαμο ή εμείς με την αδιαφορία μας την ανοησία μας και την λογική "τώρα να τα αρπάξω" χωρίς να ενδιαφερόμαστε για το μέλλον περιοχών σαν το Μπάλο δυσφυμίζουμε μόνοι μας τον τόπο μας. Όσον αφορά τα επίσημα χείλη δεν έχουν όνομα ?
Να βγούν αν έχουν κότσια να το πούν Δημόσια. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κύριε Κουκουράκη τα επίσημα χείλη είναι γνωστά, αποτελούν δυνατή ομάδα & συμπαγής.... οι υπόλοιποι είμαστε οι μεμονωμένοι που η φωνή μας χάνετε στα τάρταρα.......

Ανώνυμος είπε...

καταρχίν δεν έχουμε φόβο να κουζουλαθούμε...μας έχουν αποτελειώσει , έτσι απλά ...η διαχείρηση της περιοχής του Μπάλου αλλά και του Λαφονησίου προστατεύει τα προσωπικά συμφέροντα των κυβερνόντων και αυτών που υπογράφουν την πλήρη υποταγή τους.Αυτά που λέει ο κ. Αγγελάκης είναι απλά η πραγματικότητα , τίποτα παραπάνω , έν θέλουμε να την δούμε ίσως προχωρήσουμε μπροστά άν όμως οποιαδήποτε αντίθετη φωνή αντιμετωπίζεται σαν δυσφήμιση του τόπου μας και του έργου που κάνει η δημοτική αρχή ...τότε στραβά αρμενίζουμε και οδηγούμαστε μαθηματικά στην απαξίωση των παραδείσων μας...αλλά μήπως αυτό είναι το θεμιτό??????
όσο για τις φωνές που χάνονται στα τάρταρα , κάνεις λάθος αγαπητέ Ιωάννη , βλέπουμε την αλήθεια αλλά δεν την θέλουμε γιατί είτε μας ξεβολέβει είτε δεν μας συμφέρει.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν περιμένουμε επαγγελματίες "κοντυλοφόρους" να μας πουν τι γίνεται στην περιοχή μας ..τότε μάλλον κάτι δεν δουλεύει καλά.
Όλοι τους έχουν μάτια, και ξεστραβώνονται την επομένη, σαν να έγινε Θαύμα.
Δυστυχώς είναι όπως τα λέω τα πράγματα... απλά όταν τα λέμε και τα φωνάζουμε εμείς περνάνε χλιαρά... μας πειράζει όταν μας τα λένε οι απόξω και τότε ξεσαλώνουμε να δείξουμε οτι τα ξέραμε.

Κ.Κουκουρακης είπε...

Φίλε Γιάννη
Επιμένω ότι σε τέτοια σοβαρά θέματα θα πρέπει να υπάρχει υπογραφή.
Μία χαρά Blog έχεις, ας γράψουν με ονοματεπόνυμο ότι ο κ Αγγελάκης το έκανε με σκοπό να δεσμεύσει την Κίσσαμο.
Αν κάνουμε εμείς την δουλεία μας είμαι βέβαιος ότι η φωνή μας δεν θα χαθει στα τάρταρα.
Κουκουράκης Κωνσταντίνος