Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η ΓΟΡΓΟΝΑ


Ο Γερμανός αθλητής καταδύσεων Στέφαν Φεκ με την αποτυχημένη προσπάθειά του στον προκριματικό του τραμπολίνο τριών μέτρων, κατάφερε να γίνει διάσημος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ίσως ακόμα περισσότερο κι από αν κατάφερνε να κερδίσει κάποιο μετάλλιο!
Ο 22χρονος αθλητής προσπάθησε να κάνει μία κατάδυση με τρεισήμισι περιστροφές στον αέρα, όμως έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε στο νερό με την πλάτη και οι κριτές τον μηδένισαν.
Θα μου πείτε ότι μετράει η συμμετοχή και η προσπάθεια, φυσικά συμφωνώ αλλά το παράδοξο όσο και απίστευτο είναι αυτό που συνέβη μετά... "κάποιοι" έκλεισαν όλα τα βίντεο που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και τα σφράγισαν.... με γερμανική πειθαρχία και γκρούψιμο..αν ήταν βέβαια από άλλη χώρα ο ταλαίπωρος βουτηχτής η Bild και οι άλλες κωλοφυλάδες θα το έκαναν σίγουρα πρωτοσέλιδο!!!
Βέβαια εμείς το βρήκαμε.... απολαύστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: