Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ;

Εβδομάδα 25η και βάλε.... οι λαθροεισβολείς στην οικία του αγιογράφου Ανουσάκη δεν λένε να φύγουν.... Εμένα δεν με πειράζει αρκεί να πάτε να δείτε σε τι κατάσταση είναι η άλλοτε σπουδαία βιβλιοθήκη του αγιογράφου. Αν το θέαμα σας ικανοποιήσει τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να μιλάμε για "ζώα". Χιλιάδες εκκλησιαστικά βιβλία και προσχέδια του αγιογράφου έγιναν προσάναμμα ..... για να μην πω και σε τι άλλο χρησιμοποιούνται. Λίγο σεβασμό όχι από αυτούς που το κατέλαβαν αλλά από αυτούς που τους ανέχονται. Κρίμα!!!
Και μην αρχίσετε να γράφετε σχόλια περί του ρατσισμού μου....γιατί σας προκαλώ αν έχετε άντερα να με ακολουθήσετε για να το διαπιστώσετε με τα ματάκια σας.

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΓΚΑΖΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ???ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ???ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.