Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απέστειλε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για το ζήτημα της εξόφλησης των οφειλών για τη μεταφορά μαθητών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο Κ. Αγοραστός εκφράζει την ανησυχία του για συνέχιση της διαδικασίας και επισημαίνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς από τη μη εξόφληση των δεδουλευμένων τους, τα οποία ανέρχονται περίπου σε 10 εκατ. ευρώ.
Πιστεύω ότι και ο δικός μας περιφερειάρχης να έχει κάνει τα πρέπον.... γιατί ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά. Και όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει το ΚΤΕΛ ΚΡΗΤΗΣ δεν αστειεύεται..... είναι Α.Ε .... με λίγα λόγια.
Αλήθεια είπα ΚΤΕΛ και θυμήθηκα ότι έπρεπε να είχε γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο επί τούτου! Μάλλον λάθος κάνω, ίσως να το έκαναν την ίδια μέρα με την φωτιά στο Κεφάλι...... Πάντως απ' ότι βλέπω, το ΚΤΕΛ συνεχίζει να παραμένει επί της Λεωφόρου ...οπότε μάλλον η απόφαση θα ήταν θετική υπέρ αυτού και αρνητική επί κατοίκων..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: