Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ....

Τελικά άκυρη ή παράτυπη η εισήγηση της Δημοτικής αρχής μας;..... Μπερδεύτηκα, αν και παρακολούθησα λίγο το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ....η πρόταση κ. Σχετάκη (η γριά κότα έχει το ζουμί ακόμα) πέρασε. Η εισήγηση του προέδρου με το θέμα "Την οριστική παραλαβή της μελέτης γεωλογικής καταλληλότητας του ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου" απορρίφθηκε!!
Το συμπέρασμα: Διαπιστώθηκαν οι παράτυπες ενέργειες της περιφέρειας ως και τώρα!
Και η πρόταση Σχετάκη: Να προχωρήσουν οι κατά τον νόμο οι αρμόδιοι για την παραλαβή θεώρηση και έγκριση της γεωλογικής μελέτης (καταλληλότητας)!
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή......
Πάντως το θέμα έχει ακόμα πολύ δρόμο...μιας και σίγουρα θα περιμένουμε αντίδραση!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο συνειδητό λάθος , δεν ζητάς ποτέ συγνώμη...
Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι : ποιος είναι Δήμαρχος σε αυτόν τον Δήμο , αυτός που ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου ή αυτός που λέει συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο "εγώ" , "έτσι το δέχομαι" κτλ και κάνει και την αυτοκριτική του "ότι δεν είναι ειδήμονας στο ΣΧΟΟΑΠ" αλλά ήταν αυτός που απαίτησε να κλήσει την συζήτηση κατά την επίσκεψη του υπαλλήλου Α πέρυσι για το ΣΧΟΟΑΠ στο Καστέλι για να μας πει ότι η γεωλογική μελέτη έχει προβλήματα και σήμερα παραδέκτηκε ότι είναι τέλεια !!!!
Πάντως εγώ επιμένω , μιας και έχω κάνει για 10 χρόνια ελαιοτριβέας, ότι αυτή την εποχή οι τσουνάτες πάνε κάτω από 3:1 αλλά δίνουν υψηλόβαθμα λάδια.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.