Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Το 2012 για πρώτη φορά διοργανώνεται ανοικτή ψηφοφορία για την ανάδειξη της Καλύτερης Παραλίας της Κρήτης, ευελπιστώντας αυτή η κίνηση να βρει ανταπόκριση και να εδραιωθεί σε ετήσια βάση. Μέσα από τον διαγωνισμό Top beach of Crete 2012 το κοινό γνωρίζει τις παραλίες του νησιού, ενώ έχει και τη δυνατότητα να εκφράσει ποια παραλία θεωρεί την ωραιότερη.
Στον προκριματικό γύρο, που έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας cretanbeaches.com, το κοινό καλείται να βαθμολογήσει 100 Κρητικές παραλίες που έχουν συγκεντρώσει την καλύτερη βαθμολογία ως τώρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προκριθούν στον τελικό οι 20 παραλίες με την υψηλότερη βαθμολογία, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή.
Στον τελικό γύρο, θα αρχίσει εκ νέου ψηφοφορία ανάμεσα στις 20 φιναλίστ που θα αναδείξει την καλύτερη παραλία της Κρήτης για το 2012.
Ως τώρα τα Φαλάσαρνα το Ελαφονήσι και ο Μπάλος παίρνουν 4,19, 4,24, 4,14 αντίστοιχα με άριστα το 5!

1 σχόλιο:

ΠΛΗΘΩΝ είπε...

Εγώ πάντως ψηφίζω Ελαφονήσι.

Φιλοσοφω
http://filosofv.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΟΝΟΜΑ
http://ellhnonoma.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝ ΖΩΗ
http://ellhn-zwh.blogspot.com/

Ο παικτης.τυχερα παιχνιδια και οχι μονο.
http://paikths.blogspot.com/

φωτογραφιες ζωης
http://fwtografieszwhs.blogspot.com/

Ο θετικός ο αρνητικός και Ο ουδέτερος
http://uet-arn-oud.blogspot.com/