Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΛΛΟΥ...


Οι ομορφιές της Κρήτης και δη των Χανίων έκαναν την Νορβηγική ομάδα Osteroy I να προγραμματίσει την προετοιμασία της στην ιστορική πρωτεύουσα της Μεγαλονήσου, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα ισχυρό "χαρτί" για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Για παραπάνω από μία εβδομάδα η Νορβηγική ομάδα στίβου έκανε καθημερινές προπονήσεις στο Εθνικό Στάδιο Χανίων εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι στη Κεντρική Νορβηγία χιόνιζε και παράλληλα λόγω του Πάσχα των καθολικών τα σχολεία ήταν κλειστά.
Από πληροφορίες θα περάσουν και από την γειτονιά μας για να παίξουν τένις και να κάνουν μια βόλτα στο δημοτικό στάδιο μας! Χιχιχιχ αθλητικός τουρισμός!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: