Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΔΡΑΧΜΗΣ


Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ζητάει στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Αυτή την αποκάλυψη κάνει σήμερα η «Καθημερινή», για το σχέδιο που προωθεί η Ε.Ε., σε γνώση φυσικά των Κυβερνήσεων Παπαδήμου και Παπανδρέου!
Η αρχή έγινε με τη ΔΕΗ, όταν προ 15ημέρου η διοίκηση της επιχείρησης άρχισε διαπραγματεύσεις με την ΕΤΕΠ για την υπογραφή ενός δανείου ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη.
Η πλευρά της ΕΤΕΠ έθεσε για πρώτη φορά στη ΔΕΗ δύο νέους όρους για τη σύναψη του δανείου. Ο πρώτος αφορούσε την πρόβλεψη για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος με το επιχείρημα είτε της αποχώρησης της χώρας από την Ευρωζώνη είτε της διάλυσης της Ευρωζώνης και ο δεύτερος την υπαγωγή της στο αγγλικό δίκαιο για την περίπτωση αθέτησης της αποπληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: