Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...

Κονταξάκης Γιώργος
Γεννήθηκε στα Χανιά το 1972. Είναι γιος του Γεωργίου Κονταξάκη και της Χρυσούλας Μαραγκουδάκη–Πατεράκη και παντρεμένος με την Ευαγγελία Τσαμουρτζή με την οποία έχουν τρία παιδιά. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης.  Έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με σπουδές Master στη Συστηματική Φιλοσοφία. Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής της Άρσης Βαρών. Διετέλεσε νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων την περίοδο 2007–2010 και σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με τον συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη».
Κατεβαίνει με την ΔΗ.ΣΥ


Μπαντουράκης Εμμανουήλ (Μάνος)
Δικηγόρος Πολιτικός Επιστήμονας
Γεννήθηκε στην Κίσαμο το 1950 και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και νομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Ανεξάρτητης σπουδαστικής Αριστεράς. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Κισάμου, νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων, μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και πρόεδρος Νομαρχιακού συμβουλίου Χανίων. Έχει ασχοληθεί με θέματα πολιτικής φιλοσοφίας καθώς και με θέματα της νεοελληνικής κοινωνίας. Κατεβαίνει μα τον ΔΗΜ.ΑΡ



Μπονατάκης Μιχάλης
Γεννήθηκε τον 1955 στην Κισαμο  και κατάγεται από αγροτική οικογένεια  σπούδασε στην Ιατρική σχολή Αθηνών τα έτη 1973 -1979 συμμετείχε στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος και εντάθηκε στην αριστερά μέχρι το 1989. Ασκεί το επάγγελμα του καρδιολόγου στην Κίσαμο από το 1992.
Είναι μέλος των Οικολόγων Πρασινων από το 2007. Συνέβαλε στην λειτουργία της Θεματικής Ομάδας Υγείας όπου επεξεργαστήκαμε τις προτάσεις των ΟΠ για ένα βιώσιμο ασφαλιστικό και υγειονομικό σύστημα. Προώθησε σε συνεργασία με την ΘΟ υγείας και τον Ευρωβουλευτή των ΟΠ δυο επερωτήσεις στο ευρωκοινοβούλιο το 2009 και το 2010 ζητώντας να σταματήσει η αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων από την υπερκοστολογηση των φαρμάκων και να προωθηθούν τα γενόσημα.
Συμμετέχει στους αγώνες του οικολογικού και του προοδευτικού αυτοδιοικητικου κινήματος στα  Χανιά. Κατεβαίνει με τους Οικολόγους Πράσινους!!



Γιώργος Σταθάκης
Ο Γιώργος Σταθάκης είναι γιος του καπετάν Μηνά και της Δωροθέας Χαριτάκη είναι καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπούδασε οικονομικά στα Πανεπιστήμια της Αθήνας και του Νιούκαστλ. Ήταν επισκέπτης ερευνητής στο Κέντρο Βυζαντινών και Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχετάκης Αντώνης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χαιρεθιανά Κισσάμου το 1954, τελείωσε το Εξατάξιο Γυμνάσιο στο Καστέλλι και  σπούδασε Γεωλογία στην Φυσικομαθηματική σχολή του ΑΠΘ.
Είναι καθηγητής στη  δημόσια Εκπαίδευση. Διετέλεσε Πρόεδρος των Καθηγητών του Ν. Χανίων (ΕΛΜΕ) και για δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας στον Δήμο Χανίων, μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Παιδείας, του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ, της ΓΣ της ΔΕΔΙΣΑ κ.ά..
Σήμερα είναι μέλος του Γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και του ΔΣ του Κοινωνικού Πολύκεντρου. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας της περιφερειακής επιτροπής Κρήτης της ΔΗΜ.ΑΡ


και φυσικά δεν ξέχασα κανένα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"και φυσικά δεν ξέχασα κανένα!!!"

Ποιός να είναι; Ποιός να είναι; Που έλεγε και σε μια παλιά διαφήμηση του ΟΠΑΠ

Παναγιώτης Q

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Tι... δηλαδή ξέχασα;