Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ


Ο θυελλώδης άνεμος των προηγούμενων ημερών δεν πήρε μόνο τη στέγη του Κλειστού Κολυμβητηρίου στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου. Πήρε και τα έπεα πτερόεντα («λόγια του αέρα» στη νεοελληνική) των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που σχεδίασαν και υλοποίησαν το συγκεκριμένο έργο και κάθε τρεις και λίγο μας διαβεβαίωναν τα τελευταία οκτώ χρόνια ότι «θα λειτουργήσει λίαν συντόμως».
Μαζί με τα έπεα πτερόεντα πήρε ο άνεμος και κάπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ του ελληνικού λαού εκτός από τα 5,5 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για ένα έργο που προοριζόταν για προπονητήριο των Ολυμπιακών Αγώνων του …2004, τους οποίους τελικά δεν πρόλαβε! Το 1,5 αυτό εκατομμύριο έρχεται να προστεθεί στις ζημιές 600.000 ευρώ που είχαν γίνει από τη λεηλασία του χώρου προ καιρού.
Το ερώτημα για τις πολιτικές και άλλες ευθύνες αυτών που μας κυβερνούν θα πρέπει να απαντηθεί και στις κάλπες της 6ης Μαϊου, ώστε να πάψει η ατιμωρησία των πολιτικών που κατασπαταλούν τα χρήματα του ελληνικού λαού σε μεγάλα έργα που ποτέ δε λειτούργησαν, για τα οποία κανείς τους δεν είχε την ευαισθησία, τη διορατικότητα, το ενδιαφέρον να σκεφτεί πόσο θα κοστίζει η λειτουργία τους και πώς θα καλυφθεί οικονομικά αυτή η λειτουργία.........


ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΑΝΙΩΝ
Μιας και στην ομάδα των Οικολόγων είναι και ο δικός μας Μιχάλης (της καρδιά μας) καλό είναι να βγάλουν και μια ανακοίνωση και για το κλειστό γυμναστήριο της πόλεως μας..Κίσαμο! Εκεί τα λεφτά χάθηκαν χωρίς να υπάρχει καν κλειστό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: