Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΥΤΑ

Εκτός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) έθεσε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης «Σπίθες» (οργανώσεις – πυρήνες του ΚΑΠ) και στελέχη που τάχθηκαν υπέρ της εκλογικής καθόδου με τον Π. Καμμένο.
Οι διαγραφές αφορούν «Σπίθες» οι οποίες έχουν υπογράψει το «συμβόλαιο Τιμής, για τη σωτηρία της πατρίδας», το οποίο έχει συντάξει το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες του κ. Καμένου.
Επομένως, όπως αναφέρει η απόφαση, «θέτει εαυτόν εκτός Κινήματος» και η Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων και ο εκπρόσωπος της Παντελής Καπαρουδάκης
Για να δω τι ανακοίνωση θα βγάλει τώρα ο φίλος Παντελής.....
Εδώ η ανακοίνωση παραίτησης του κ. Καπαρουδάκη
…Με την παρούσα επιστολή μου, σας κάνω γνωστή την απόφασή μου να παραιτηθώ από μέλος του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» (άρα και από τη θέση του συντονιστή της Σπίθας Αποκορώνου). Από τη γεμάτη φόρτιση και πίστη στον αγώνα, περίοδο του Σεπτεμβρίου που ο Μίκης Θεοδωράκης δημιούργησε την Σπίθα Αποκορώνου, έως και σήμερα, αισθάνομαι ότι άλλαξαν πολλά! Η Σπίθα, κατά την γνώμη μου, έπαψε να είναι όραμα και η ελπίδα πολλών Ελλήνων. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων που την πίστεψαν και την εμπιστεύτηκαν…”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάπου να "ανήκω" κι ας είναι όπου να 'ναι!