Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τα σχόλια στην ανάρτηση "ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ" έχουν απενεργοποιηθεί....από μένα και βασικά το έκανα επειδή η κατάσταση ξέφευγε. Από την Δευτέρα που θα ανεβάζω τα βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών από την Κίσαμο, όλων των παρατάξεων, περιμένω τα σχόλια σας να είναι λιγότερο ειρωνικά και περισσότερο δημοκρατικά. 
Τις πολιτικές ελευθερίες και τα πολιτικά δικαιώματα που αποτελούν τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις της δημοκρατίας, λένε ότι τα έχουμε. Όμως δεν αρκούν ούτε αυτά αν δεν ξέρουμε να μιλάμε και να ακούμε!
Ευχαριστώ!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μαρτυρική Βιάννος είπε όχι στην Χρυσή Αυγή

Η προγραμματισμένη για σήμερα περιοδεία της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την έκρηξη οργής της κοινωνίας της μαρτυρικής και ηρωικής Βιάννου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "άμεσα κινητοποιήθηκαν η Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου, η Δημοτική Αρχή, πολίτες και φορείς της περιοχής, που έκαναν σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι ο λαός της Βιάννου, του δεύτερου μεγαλύτερου σε αριθμό θυμάτων Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα δεν θα επιτρέψει στους νοσταλγούς του Χίτλερ να λερώσουν τον τόπο θυσίας.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης κήρυξε ανεπιθύμητη τη Χρυσή Αυγή, ενώ με τη συνεργασία του προέδρου της Ένωσης Θυμάτων κ. Συγγελάκη Αριστομένη κινητοποιήθηκαν οι πολίτες να εμποδίσουν την προσβολή της μνήμης των Θυμάτων.

Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε η καταγόμενη από τη Βιάννο και μέλος οικογένειας με πολλά θύματα Δέσποινα Συγγελάκη, η οποία σε στενή συνεργασία με το Δήμαρχο και την Ένωση θυμάτων ενημέρωσε άμεσα εκπροσώπους κομμάτων και φορέων για να μπει φραγμός στα βέβηλα σχέδια της Χρυσής Αυγής.

Η κοινωνία της Βιαννου και του Ηρακλείου απέδειξε ότι δεν ανέχεται τη βεβήλωση της μνήμης, της Δημοκρατίας και του πατριωτισμού από τον εχθρό του κοινοβουλευτισμού και των ανθρωπίνων αξιών.

Μετά την Παρέμβαση η Χρυσή Αυγή ανέκρουσε πρύμνα και ακύρωσε την περιοδεία της."

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Γιάννη προστατεύεις με τον τρόπο αυτόν την δημοκρατία ή τον φασίστα; γιατί και τα δύο ξέρεις δεν γίνεται! Συνεχίζεις να παίζεις ρε γαμώτο… κρίμα πραγματικά κρίμα!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τα σχόλια του μπλοκ είναι ελεύθερα αν ήθελα να προστατεύσω θα έκανα άλλα πράγματα. Δυστυχώς μερικοί ζουν σε μια δημοκρατία "του όπως μας συμφέρει". Οι απόψεις που δεν περιλαμβάνουν βωμολοχίες είναι ευπρόσδεκτες και απορώ άγνωστε φίλε... πως νομίζεις ότι λειτουργώ υπέρ ή εναντίων των θεσμών; Αν πρόσεξες με αναφέρεις αρκετά στα προηγούμενα σχόλια, χωρίς να έχω γράψει ούτε μια γραμμή. Θα ήταν καλύτερο λοιπόν μιας και με γνωρίζεις να γράψεις τ' όνομα σου για να δω αν αξίζει να δώσω και 'γω μια προσωπική απάντηση. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν θα τους βάλω εγώ στην βουλή αλλά εσύ!!!
Υ.Σ Ο κάθε υποψήφιος κατεβαίνει για μια ιδεολογία αν δεν μας κάνει τον απορρίπτουμε πάραυτα....

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΟΥΝ.ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΕΛΕΟΣ!!!!ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι υπηρχαν υβριστικα σχολια κ βωμολοχίες κατα του κ.Καρεφυλλακη αντιθετως αυτος αποκαλουσε οσους διαφωνουσαν μαζι του αναρχοαπλυτους.

Χρυσή Αυγή είπε...

Κι άλλοι διαφώνησαν μαζί μου αλλά έκανα διάλογο μαζί τους είπα τις απόψεις μου και εκείνοι τις δικές τους... Μετά ήρθες εσύ και άρχισες τον προσωπικό πόλεμο με ύβρεις (γιατί όταν ποστάρεις φώτο με το μαγιό μου στην παραλία και λες ο φασίστας γυμνός είναι βρισιά). Δεν ήρθες για διάλογο αλλά για βρισιές. Δεν άνοιξες καμία συζήτηση και δεν έδωσες κανένα επιχείρημα. Και μετά φυσικά σε αποκάλεσα αναρχοάπλυτο διότι εσείς έχετε τέτοιες τακτικές. Εξ άλλους πήρες απάντηση και από άλλους. Ο κόσμος διαβάζει και βλέπει ποιοι είναι οι φασίστες.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΝΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΣΕΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ:

http://xa-kriti.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html

ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ